Anotace: ***
Nevím,ale to se Ti nemůže zas tak moc líbit. To je trochu moc.To by taky muselo být 11O nahoře.
To jen tak na okraj.
02.03.2007 22:21:00 | s.e.n
Teda, Luboško, já už z té tvé vize o tom, jak vypadá ženská duše normálně klikám i tam, kam nechci... jsem myslela, že si otvírám koment a ono to bylo 100%...a to jsem teda fakt teď dát nechtěla... no ale co nadělám, že :-)))
02.03.2007 19:50:00 | no