Anotace: Každý člověk má potřebu být s někým spojen.A´t už jde o spojení duševní či fyzické.
Uspokojení potřeb a touha po ukojení
stala se pro ní tajemnou nemocí.
Opravdu dost krásná žena
přitažlivá a zároveň nebezpečná.
V očích jiskru a krásná gesta
energií ženství svůdně provoněla
a já ucítil, jak je mokrá
a natěšená.
NEBEZPEČNÁ ŽENA
…hladila a sváděla, tiskla se a vzdychala…
Ignoroval jsem ji a čím více odmítal
o to víc se snažila, abych ji vošukal.
Zazvonila kámoška Líba
..otevřel jsem..
a ona ji na gauči nahou uviděla.
„Ahoj, dáme panáka?“
s úsměvem se zeptala.
Do vzdychání dvou žen jsem napsal tuto báseň.
To se někdo má... i když je to někdy vysilující. Češi jsou kabrňáci a já raději zmizím... nebudu Vám tady dělat křena.
09.11.2019 12:59:30 | šerý