Zas to ucítit
Zas pod sebou
ucítit tělo muže
To teplo co dělí se...
o dlaně mé, o chuť,
co ještě může.
To vášeň v slasti rodí se
Zas se jazykem dotknout
chtíče..těla muže .
Tou slastí se prohne zavrní.
Být zas ta, co chtivá býti může ,
jak divý jezdec na koni.
Zas ucítit vůni muže,
když v ústech chtivě pulzuje .
Ta chuť ,slastně všechno zmůže
chci zas cítit, co vlk miluje .
Přečteno 741x
Tipy 8
Poslední tipující: breberkar, Isla, Donne, jenommarie, šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)