Kláda
Pozval jsem ji k sobě
řekla pojď do mě
když jsem stáhnul trenýrky
nechtěla už do postýlky
odvětila jen promiň
já nejsem kobyla
aby taková kláda do mě projela
a tak je to pořád
holky o dlouhé nestojí
už čekám dlouho až si toho mého
nějaká osvojí
Přečteno 460x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)