Ve tvé moci
Anotace: ...vášní dýchá vzduch!
Prsty ti vlasy projedu,
spodní ret zuby lehce stisknu.
V očích ti září otázka Co všechno asi svedu?
místo odpovědi, své tělo k tvému tisknu.
Rukou ti sjíždím po břiše,
nohy obtočím okolo pasu.
Chytáš mě do náručí a zvedáš výše,
a já znovu poddávám se, tvému touhou naplněnému hlasu.
A v příslibu vášnivé noci
už zase jsem ve tvé moci.
Přečteno 663x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Tomcat, chalcedon, umělec2, jenommarie
Komentáře (4)
Komentujících (4)