Erotické pohádky
Anotace: Erotická báseň s pohádkovými motivy
Karkulka má vlka v tříslech
když sedla si na pařez
ale právě v těchto místech
získal vlk svůj zářez
Ač miluješ všechna zvířátka
ve vaně utopíš kozu a bobra
kůzlátka, kůzlátka otevřete vrátka
však ti budou jednou dobrá
Hladím tvojí dlouhou ofinu
kterou by rády zkrátily nůžky
než se večer k tobě přivinu
a usnu vedle svojí družky
Přečteno 1854x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Kapka, šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)