Chlupatá alej
Chci chodit v chlupaté aleji
jež mistrně schováš pod sukni
vy páni dobře znáte ji
proto svůj nápad mi vnukni
Jak poznat alej plnou stromů?
na kterých roste zakázané ovoce
chtěl bych jít k tobě domů,
jak za pastýřem ztracené ovce
V té aleji jdu do hloubky
a ve změti tvého chmýří
snad potkám milé holoboubky
nevyděsí mne ani hejno netopýří
Přečteno 463x
Tipy 4
Poslední tipující: vlnka, šerý, R.K.
Komentáře (7)
Komentujících (5)