Anotace: inspirace v hudbě a v očích mého muže :)
Děkuji, jsem ráda,že se líbí, těší mě to :) Po x letech přišla inspirace :)
13.04.2020 18:13:24 | Ishtar
já miluji parfém Tubéreuses Castane od Lancome je luxusní na něm teď ulítávám a nejen já i můj muž :)))
10.04.2020 00:10:20 | xoxoxo
Je ta je hezky hřešící,
ale s milovanou osobou a tam ty hranice jsou na hřešení či vzájemné zlobení moc hezké.
Hezká báseň. "ST" ;-)
09.04.2020 20:40:21 | jenommarie