Anotace: ...
Na dotek žádost
o jeho svátost
lepím kolek
Přečteš mou prosbu
v sebe tě pozvu
jediná z holek
V ní já prosím
ať stane se bosím
v nahý spolek
Pošlu i urgenci
milému mládenci
o vrcholek
Budu žadonit
o olíznutí známky touhy
a poslání zpět
Žádosti by měli být splněny, nesmí se z nich stát jen plané sliby. :-) Pěkná
23.04.2020 18:24:59 | jenommarie