Hlazení chybí mi na klíně,
prstíky ve vlasech,
polibky chybí mi na týle,
škrábance na zádech
a ňadra ve dlaních.
Kousance na hrudi!
Ta,
co mě vyčerpá
chybí mi,
Ta,
co mě probudí.
Marten by napsal.... to je jaro!
Musím říct, že napsáno procítěně. ;-)
27.04.2020 21:56:18 | jenommarie