Vinné etudy
Už je to tady zase
Ta hebká obětí lásky
Která tě zlomí v pase
Zatímco tahat budu vlásky
Touhu s láskou zaměňujeme
Jako zrcadlící se obrazy
Hlavy spolu zatemňujeme
Ukazujíce světu okrasy
Bytí je pro nás bití
V společné modlitbě
Jak básníci zlití
Se klaníme samolibě
V kousku času široširém
V jeho jemné poetické dráze
Hlavy spletené bílým vínem
Připadajíc si příliš blaze
Přečteno 409x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)