Prý máš
malá prsa,
říkáš.
A já chápu zběžně,
drobné touhy že se musí
dobývat jen
něžně.
zase nečekaně fascinující závěr :D doufám že se nestaneš mou posedlostí :)))
10.05.2020 16:28:28 | xoxoxo
V "té" chvíli zběžně si vzpomenout na to něžně . . .to ani na velikosti nezáleží. Tedy ve smyslu toho textu - obráceně je to jen naše utěšování se :-)
29.04.2020 08:07:32 | petrzal