Anotace: ...
Smíš ke mě blíž
Na kolena se sniž!
Popros!
Pozvedni svůj zrak
pokorně, ano tak!
Už dost!
Vše co bys chtěl,
abys to měl
Škemrej!
Ty nemáš zdání...
Uznej mě paní!
Už hrej!
Hračkou se staň
použiji svou dlaň
Poděkuj!
Napíši na kůži
nehty co roztouží
Nelituj!
Chci tě ochutnat
to nejlepší snad
Nabídni!