Anotace: ...
V nahotě zcela
celá se poddá
a pak padá
... s tebou
V společném rytmu
lehce jej chytnu
a v rytmu chtíče
vrátí se výše
Menu tvé hostí
a je slastí
chutnat
chutím dát mat
Zabloudit směla
v chutích těla
Nevím proč, dneska si dám zmrzlinu :-D ... hezky jsi si s chutí prohrála. ;-)
09.05.2020 09:20:02 | jenommarie