Anotace: ...
Představy .... jsou ničím ...
... a přece ... vším ...
když se podaří nabroušené touhou je zhmotnit ... a skrze ně vnímat toho koho máme rádi ....
.... plnou silou svých pěti smyslů ...
12.03.2007 16:42:00 | HarryHH
...vždy když si u tebe čtu čekám , že přijdu na nějaké slabé místo nebo,že ti dojde dech a ono nic ...pokaždé se dobře bavím ...
...naposlouchávám si ten Manowar abych nebyl na koncertě za blbce :)) ... a už se těším na Ozzyho :) ...
07.03.2007 16:57:00 | WhiteSkull