Touha
Anotace: Trochu vůně erotiky... :-)
Vidím tvé bradavky,
cítím tvůj dech,
cítím tvé napětí,
slyším tvůj vzdech.
Slyším tvé dýchání,
cítím tvůj pot,
slyším tvé sípání,
hladím tvůj bok.
Vidím tvou nahotu,
cítím tvou vůni,
slyším tvé vzrušení,
cítím tvou chuť.
Cítím tvou duši,
vidím tvůj sen,
hladím tvé prsy,
ve všední den.
Cítím tvé napětí,
cítím tvou touhu,
po blízkém, po milém,
objetí bohů...
Přečteno 911x
Tipy 9
Poslední tipující: Donne, jenommarie, Majda, Emily Říhová, Tomcat, Isla
Komentáře (6)
Komentujících (4)