Anotace: ...
Bez citu s citem
jak ostrým břitem
raněna rozpačitem
léčena neurčitem
Ničí se lehce
přestat nechce
křičí nekřehce
Cítí jak proudy
rychlostí loudy
vychází z hlouby
Vodopád padá
z ní ... je nahá
Kreativně, neotřele*
13.08.2020 22:09:22 | šerý
Děkuji Šerý za přečtení a milé hodnocení :-) stále se pokouším kreativovat :-)
13.08.2020 23:21:18 | Martinecka23