Anotace: A...
Vanilkou mě uhranula,
Vanilkou mě dostala.
Teď mi řekni, jak s ní jednat,
Když jsem se s ní vyspala...?
…....…..………….…………………………… Ve snu. (no a?!)
Jednou.
Víckrát.
Vždycky stejně...
Vzrušuje mě neochvějně.
Jednou.
Víckrát.
Každou noc.
Nad sny svými nemám moc...
Sny jsou sny..tak krásné snění,
nic nikomu do nich není:-) ;-)
Čtu tě ráda
01.09.2020 20:09:07 | jenommarie
… a jazykem jí do kopečka hladím
ať neříká, že zas vadím
když sladkostí se roztéká...
Pěkná inspirativní.
01.09.2020 17:33:52 | šerý