Toto by byla hezká písnička k táboráku. Jistě to s vámi sdílí mnoho mužů. Povedené dílo
27.11.2020 11:56:45 | Aria Dreamer
Tak určitě, doufám, že ji KTO vezme za svou a budou ji hrát :)
Jinak díky za pochvalu.
28.11.2020 01:35:14 | jondys
Opravdovost citu,
po ní stopy v bytu.
Prázdné dlaně dvojí,
přitom pořád "stojí"...
Za vzpomínku, chtění,
jak tu touhu změnit?
Když stále v nich sálá,
a hořet bude z mála.
Když o její strunu,
by brnknuli bez rozumu.
Opravdovost citu
náznak holobytu,
když srdce zevnitř praská,...
To prohnala se láska
27.11.2020 06:39:55 | Dreamy