Anotace: ...
Keď vyzliekám sa
po koži mi ide mráz
túlam sa prstami
cez pery
chveje sa mi hlas
v nádychu chcem prebudiť
tvoj šiesty zmysel
túžba
v nahote
kde berieš si ma do postele
na jednu noc
koľko čísel?
...
A ona mi dala, štyri razy za noc. :-)
Vínka červeného, až bolo toho moc.
04.04.2022 18:25:15 | La Suneteto