Pod vlivem noci
Anotace: ... mé oči touhou tmavnou.
S prodlužující se hodinou,
dostává se má mysl pod vliv soumraku.
Všechny mé obavy se rázem rozplynou,
když tato skutečnost neuniká tvému zraku.
A v příslibu probdělé noci,
mé oči touhou tmavnou.
A znovu jsem ve tvé moci,
když nejen tvé rty po mých prahnou.
Přečteno 530x
Tipy 7
Poslední tipující: Caliéry, mkinka, Jeněcovevzduchukrásného, Emily Říhová, Iva Husárková, Rozmarýna
Komentáře (1)
Komentujících (1)