Anotace: Óda o tom, jak naladit a rozeznít...
Každý nástroj co má hrát
potřebuje správný prstoklad... ;)
Vítej na Literu, ať se Ti tu líbí :)
Krásný večer
29.01.2021 23:37:49 | Emily Říhová
To jsou mi zajímavé řádky! Překvapila mě neotřelost tohoto textu, i jeho silná propracovanost, navzdory lehce skotačivému rýmu, který mi k tvému stylu i sedí - a líbí se mi.
Pěkné chřípí nám tu předkládáš, vítej v modrých vodách, novopečený, leč šikovný básníku ;).
29.01.2021 16:39:13 | Rosalune
Děkuji Růžová Luno! Je to taková hudební alegorie. Ale vlastně je to dobrý příměr, ne? Ženu jak nástroj naladit a rozeznívat v harmonii vesmíru...musica mundana, musica humana et musica instrumentalis.
29.01.2021 23:02:50 | Vavřineček