Žhavé polibky na krku cítím
rty přímo spalují.
Krev bouří se v žilné síti
a srdce buší.
Mé chvějící se rty,
vyprahlé touhou jak Sahara,
jazýček lehce objíždí
a vláhu smyslně jim dodává.
Slyšíš jen vzdechy plné vzrušení
a oči moje slzy zaplní,
štěstím a slastnou extází
co milování jen provází
Dva milence v objetí,
když vášeň je přinutí
pohroužit tělo do těla.
Dávat a brát rozkoš nejvyšší
v gejzírech bouře smyslné,
uslyšíš jen výkřiky vzdálené
jenž ti prozradí,
nejen ty, i on ve své extázi
s tebou se roztříštil
a splynul…
Řekla bych, že milostné, erotické poezii sluší větší vynalézavost, neprvoplánovost -gejzíry, vzdechy, extáze... To už všichni známe. Co to říct jinak? Pak může účinkovat ještě víc.
22.02.2021 19:30:50 | cestadolesa