Anotace: ... ženy to tak večer někdy mají... a někdy i ráno....
Svůdná žena
Mám náladu hrací
a i když jsem skoro spící,
myšlenky mne vrací
do stavu býti chtící.
Cítím jak bych si dala říci,
chci se dotknout mužských lící
a taky jeho krásné svíci,
chci býti ženou přející.