Anotace: ...jsou na tomto světě vlny, ve kterých se muži nikdy neutopí... :-)
Houpání na vlnách
Píši si já s Tebou tady,
chtěl bych laskat Tvoje vnady,
chytit Tvoje velké boky,
nedělat si pak nároky
na to Tvoje tělo krásné,
doufám, že je Ti to jasné.
..znovu a znovu, síly se už ztrácí,
vlna za vlnou se k Tobě vždy vrací,
a tak si říkáš:
..."Kdy skončí ten muž?"
"Vždyť tu hru znáš,..
... až zvolám ..úúúž."
super! :-)
04.08.2021 13:25:54 | Pittoresque
Děkuji za milý komentář.
Je hezké vědět, že se moje písmenka líbí i hezkým ženám :-)
Přeji hodně štěstí ve všem
:-)
04.08.2021 15:20:44 | mirecek
No..jo
..lechtivka :))
02.03.2021 13:06:33 | jenommarie
Děkuji za přečtení a snad jsem polechtal na správných místech. :-)
02.03.2021 16:30:57 | mirecek
Já jim říkám lechtivka
..vyloudila mi milý úsměv
když dostanu od přítele
tak to zabírá vždy
..toto mám tak :)
ale..
02.03.2021 17:33:57 | jenommarie