Chci psát o to co se nesluší,
jak muž s ženou soulouží.
Letmý dotyk, pohled dravce,
ženě připomíná spíše savce.
Slova lásky v hlavě sopka.
Kéž by byla delší... Ta stopka!
Jeden stén a už prší.
"A já tu jak blbá ležím"
Jedna postel a jedno mužské tělo,
žená svírá jeho mrtvé dělo.
Rve se jako statná lvice,
svícnem uhodila ho do palice.
Žena prchá co jen může,
kéž by nepoznala nikdy toho muže.
Očekávání jsou velká a pak realita klame :) ale každá zkušenost ae počítá :)
27.03.2021 23:33:23 | Poetik