Žár těl
Oči tvoje hledí na mě
Ústa tvá na mě dýchají
Srdce mi buší v hlavě divně
Co stane se za chvíli, netuší
Źár těla tvého sálá
Já chtěla bych sáhnout si
Vždyť i já mám to ráda
I mě vášeň tělo rozruší
Jazyk se kmitl mezi rty
Ano, tohle přesně jsi ty
Svádíš svým tělem, pohledem
Žádnou řeč spolu nevedem
Jen vášni volnost necháme teď
Pak těla naše vybuchnou
Orgasmem, jenž bere nám dech
Tou noční temnou tmou.
Jazyk se kmitl mezi zuby,
pomalu vzývám všechny svatý,
ať vyvedou mě ze záhuby,
neboť ten had je jedovatý.
15.04.2021 17:29:17 | praetorian