Usínáš
Miluji slzy, co v očích se třpytí
Když vnímáš jazyk můj žhavý
Jak penis tvůj nádherný objímá
Miluji šepot rtů, jimiž sten zní
Jak bouře v nocích, bezmocný
Co v hrdle pak hlasitěse ozývá
Miluji, jak divoký tlukot srdcí zní
V tělech z vášní dvou zrozený
Když penis tvůj mé tělo dobývá
Miluji touhu, tu vášeň co sytí
Silou orgasmu v slasti zrozený
Naše těla potem lásky zmámená
Miluji pocit, že v tu chvíli i ty
V té lásce z vášně zrozený
S výbuchem extáze, těla znavená
Bezmocně jak já, usínáš…….