Tvé ruce lehce sjíždění po mém těle
Rty se dotýkají mých
Líbáš mě na krku
Já se jen rozplývám
Rozepínám pásek
Sundavám kalhoty
Pokládáš mě na postel
A stále líbáš
Ta slast, ta krása
Vzdychám a celá se třesu
no já už teď taky (se třesu) prima čtení :-)
03.05.2021 23:44:45 | kaše
O sexu píšou nejlíp ženy - tohle je důkaz ;)
02.05.2021 19:05:54 | Veršotepec
Jsem ráda, že se líbí. Byl to takový experiment, takhle báseň.
03.05.2021 11:42:00 | Kikulinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?