Splynout
Ruce se chvějí
Tělo tvé chtějí
Pod prsty svými mít
I ústa budou chtít
Ochutnat slanost tvou
Polaskat touhu tvou
A uši slyšet tvoje steny
Jak dobře je mi
Vím, že i ty mi
Vrátíš péči mou
Naše těla se prolnou
Pak už nic víc
Jen ony budou chtít
Splynout