Správný čas
Polibky žhavé rozdával
A šeptal k nim slova lásky
Slast s touhou rozdával
A hrál si s jejími vlásky
Ruce jeho láva žhavá
Po těle jejím jezdily
Jazyk jeho a ústa žhavá
Cestičku z rukou vroubily
Skončili v slasti nejvyšší
A jen oni dva vytuší
Kdy nastane ten správný čas
Poslat svá těla zas
K výšinám……
K výšinám nebeským - s lidskou neřestí :o) Máš to pěkné a zasloužilo by si to delší pojednání, v tomto krátkém textu plně nevystihneš svůj potenciál ani patřičný děj :o) To víš, rád si počtu :o)
14.05.2021 22:34:44 | Crazymike