ŠTEKLIVÁ
Pomaly sa blíži leto,
svieža vôňa vo vzduchu,
odhadzujme bundy preto,
pre tehličky na bruchu.
Vždy keď stúpa teplota,
odkladáme šaty dole,
takmer úplná nahota,
predvádzame vnady holé.
Krátky pobyt na pláži
v obklopení krásnych tiel,
smelé túžby ovlaží
nadšenie, že si ta šiel.
Polonahí svalnáči
so svojimi láskami,
každému sa zapáči
pokochať sa kráskami.
Chlapci a aj dievčatá
majú sa čím popýšiť,
túžbou snaha načatá,
božské telá povýšiť.
Kúsok ďalej nudapláž,
kúpanie len bez plaviek,
moralistu radšej stráž,
z rozhorčenia iba priek.
Kto sa nahý nehanbí,
odhadzuje plavky preč,
prirodzene, bez hanby,
puritán však stráca reč.
Nahé telá schladzujú
otužilci vo vode,
usilovne pracujú
na zázračnej pohode.
Mokré plavky na sebe
sušiť veľmi škodlivé,
záleží len na tebe,
odhaľ miesta šteklivé.
Mladí chlapci bez tričiek
priťahujú pekné dámy,
po prehliadke tehličiek
odchádzajú sláviť flámy.
So slečnami štíhlymi
zaflirtujú o závod
a s pokusmi rýchlymi
k tajnej akcii znie návod.
Oddychujú spokojní
chalan s kočkou v náručí,
pocit šťastia opojný
len akt lásky zaručí.