Mám touhy ale účty obtížně snáším
Tak rád bych zapudil nicneděl
Ve stejné chvíli intimní půst
útrapy existenčního minima
Tak rád bych slyšel
chválu z ženských úst
oprostil se břemene stesku
Nejspíš se převléknu za mima!
Některé potěší přízeň Múz
jen asketa - ten tělem nehřeší
Nyní jím nejsem
chtěl bych třímat v náručí
nadmíru obdařenou burlesku
Tu s bujnými prsy
Představuji si
ta mou spokojenost zaručí
Chybovat je lidské
Občas se hřešit
přirozeně musí
PART II
S odhodláním bych mínus svého věku
přepóloval bryskně do plusu
Dámy mohu doufat?
Proč to se mnou nezkusit?
Hledá se žena vzdutého poprsí!
Hledá ji Lúzr bez společenského statusu
leč nyní zjevený in natura
v textu jednoho ze svých opusů
Dáme si dostaveníčko
v bistru na stojáka
a poté bez placení
v poklusu?
Přečteno 374x
Tipy 16
Poslední tipující: karolinakarol, Emily Říhová, Amonasr, kaše, Fialový metal, Psavec, Alice Ptáčková, šerý, Lighter, Dejvis, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)