znáš všechna tajemství
které schovávám pod sukní
a každý záhyb mého těla
chuť každé pihy
a barvu rumělkového studu
když krajky k zemi padají
jako hvězdy nebe
znáš zvuk hromu
a rty dmýcháš vichřici vášně
konečky prstů slibuješ bouři
když zavírám oči a dotýkám se duhy