Anotace: …
Mohu mít dvorské způsoby
přehršle slovní zásoby
Budu shledáván eunuchem
ach - ve století bezduchém
Rád bych vyznal obdiv ženě
hrdě - ba i poníženě
Bych v nestřežené chvilce
tasil svůj meč prostý jílce!
Dobře si se vybombil. Díky!
18.10.2021 19:56:08 | OpilyJohn
Vážím Tvá slova, oceňuji! Díky mimořádný znalče žen, byznysu i nadhledu na život
Též jsem měl podobnou dráhu!
Nu dost už bylo citových výlevů!
Dík
18.10.2021 20:33:12 | kudlankaW
Pecka, srdcem prokládaná, chudák jest ta cudná panna! :-D
17.10.2021 20:53:12 | Knižní Poustevnice