tma déšť a plískanice
podvazky padají za světla svíce
halena touhou ulehám ve stínu oltáře
do noci něhou prosycenou
omamnou vůní
v odkrytém klíně
Tak si představuju ty podvazky, když vosk stéká, hm, má to cosi do sebe ...
23.10.2021 21:39:35 | Vivien