Bzučí, brní, trasie sa.
Och, ak toto vidia nebesá
Zavrú predo mnou brány svoje,
Poštvú na mňa osie roje.
Ale to je ešte budúcnosť ďaleká.
Teraz nech zo mňa radšej vyteká
Vzrušenie a kúsok lásky,
Účel splní a nezanechá vrásky.
Len tak a bez záväzku,
No aj tak sme v úzkom zväzku.
Vždy radosť mi dodá keď premôže ma túžba,
Stačí mi On, nepotrebujem muža.