Sex problikává v hlavě mužově jako kontrolka,
alarm blikající neustále na poplach
chlupy kolem koulí se ježí
a chlapci se učí být
velkými fantasty.
Sex v různých variacích,
na různých prostředcích
v různých prostředích,
preference se mění,
konfigurace probíhají
aktualizace dat a aplikace feromonů.
Moje oblíbená barva je láska,
moje oblíbená chuť je vášeň
a nakupuji pouze u své milé!
Perpetuum mobile lidstva,
motor jede na plno,
zábava pro velké
neškodné i nebezpečné.
Sex.
...naučil jsem se od tebe nový slovo "prescetariánství"...prý dobrý na sex...;-)
12.11.2021 16:26:05 | Marten
Zasmál jsem se a to je důležitý .)
12.11.2021 16:23:15 | Constantine