Anotace: Nevěra je nemoc lásky a bohužel dost častý prohřešek v manželství. Lék na tu mršku není dost často k sehnání. Nebo snad je, kdo ví?
Opět pobavilo, i když k smíchu to moc není, kdo by chtěl mít doma travičku :o)
02.12.2021 19:01:21 | Constantine