Anotace: …
Z reproduktorů řine se unylý sax
s doutníkem v puse sleduje index DAX
Když byl na Slovensku poslouchal kapelu HEX
Tehdy se miloval - dnes však provozuje sex
na mnoho způsobů - nejraději se svou EX!
Těžko chápu emeritní TEXT !
Jsem momentálně asi mentál ?
OK tak ...
Max a mix a nic víc.
:-)))
12.12.2021 13:24:19 | Fialový metal