Černý tyl
Černý tyl na bílém těle
Na krajích krajkou zdobený
Rudá na rtech září směle
V očích pohled zasněný
V hlubokém křesle sedí sama
Snad čeká, snad jen tiše sní,
Že nechá se zas někým laskat
Než noc se v ráno rozední
Že přijde ten, kdo rád a směle
Vyslyší její toužení
Pak ležet bude u postele
Černý tyl krajkou zdobený
Přečteno 381x
Tipy 22
Poslední tipující: Kaj, blues, paradoxy, Jeněcovevzduchukrásného, Marten, J's .., Iva Husárková, šerý, Friday, Vivien, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)