Anotace: Mnohdy tanec ukáže, jak si oba rozumí.
Rozžhavená euforickým tancem
dominancí kroků a rytmu tangem
kdy on nemá ostychu intimního doteku
a docílí v Tobě totálního varu.
Cítíš se svobodná a volná
létáš si na parketě euforická
když pevně uchopí Tě
a všechen ten cit protne.
/o pár hodin později/
Otisky rtů na dvorcích máš
v pocitu slasti neodoláš
do noci společných výkřiků
letíte společně do vyčerpání
Chceš vše najednou mít
cestou lásky a milováním jít
šťastná a zamilovaná
- ukojená a zároveň snivá!!!