Anotace: Ráno asi kolem čtvrté.
*
***
Žárlím sám na sebe ?
Jsem až nepříčetný ??
Ve čtyři hodiny ráno !?
Když se celý vzrušený ?!
A neskutečnou krásou nadržený !?
Ze svých snů !
Jen a jen o Tobě ?
Probouzím !!
Celý upocený ale šťastný ?
Že jsem Tě líbal !
Že jsem Tě hladil !
Že jsem Tě objímal !
Že jsme se milovali ... celé hodiny !
A TY JSI BEZ JEDINÉHO SLOVA !
STÁLE STEJNĚ ODEŠLA !
DO SVÝCH SNŮ !
KDE ... SPÍŠ !
S TÍM !
KOHO !
NIKDY !
NELZE ... VYZVAT !
NA SOUBOJ !
MÁ LÁSKO ... NEJSLADŠÍ !
MÉ SLUNCE ... ŽIVOTA !
***
Já žárlím sám ... na sebe ??
Jsem až nepříčetný ??
Posedlý ... nevěrou !?
ALE "SAKRA" PROČ ?!
Ten budík stále zvoní ?
Právě ve čtyři ... hodiny ráno !
Když dnes ... nevstávám ... do práce !
A BUDU TĚ VELMI MILOVAT !
AŽ DO OBĚDA !
KDY POLETÍŠ ZA MNOU !
PŘES CELÉ MĚSTO !
PROTOŽE TY ŽÁRLIT BUDEŠ TAKY !
Z LOGIKY VĚCI !
ŽE SPÍM VE SVÉM SNU !
S úplně jinou ženou !
Protože jsem ... sám doma !
A sousedka ... má chuť !
Na ranní kávu.
*
HOUBY s OCTEM !
*
V pondělí již žádné !
HOUPY HOU
RÁNO
***
*
Musím jít 31.1.2022.
Poslední den v lednu.
Do práce.
Dát vale ... na ... pár týdnů.
A odpoledne ... kolem páté ?
Se určitě ... uvidíme.
U jednoho stolu.
Se zapálenou ... svíčkou ?
A kyticí rudých růží !
U slavnostní večeře.
***
*
MÁ NEJSLADŠÍ LÁSKO.
JIŽ JSEM.
V SEDMÉM NEBI.
***
*
(Vlastně kdoví ... co ještě bude.)
*
(Ještě mě napadla hláška pro dnešní ráno.)
*
Minuta přibývá ... po vteřinách.
Moudrost ... po špetkách.
(Protože i výjimka potvrzuje pravidlo.)
Jen já ... po kilech.
*
(Směrem dolů ... od Vánoc ?)
*
Dobrý, takový strhující. A moudrost nakonec – super.
02.02.2022 08:13:28 | Koala
Ať se Ti daří ...
A klobouk smekám ...
I před Tvým dílem každý den.
Zase ráno ?
Nebo teď !
Ještě jsem nestíhal se ani najíst !
Nádobí meju ...
Prádlo si Peru až v "Peru" !
Vysávám ... I peněženku.
Žehlím ... Si asi ucho ?
V pokoji nemám sucho po vytření.
Pes není k nalezení !
A štěká k tomu ...
Na mě sousedka od vedle !
Že sníh z mojí střechy ...
Jí padá na drdol ...
A to jsem z toho celej tumpachovej ?
Ale nevím co To vlastně říkám !
Když žvýkám kousek suché veky již věky a přeci jí nevyhodím, když tolik stojí a musel bych koupit jinou ...
...
..
.
A tak málo mám času ...
Teď po vánocích dne 2.2.2022
02.02.2022 17:46:14 | Fialový metal
Týjo, takový příběh, to se ti povedlo .)
31.01.2022 15:47:01 | Constantine
Díky za Tvé řádky vřelé ...
Možná se (vážně) něco děje !
A vlastně mám důvod pařit !
Nemusím se ráno vůbec snažit.
Pro koho ?!?
Pro ní ?
Pro další scénu ?!?
Všechno jiné se bude zdát.
Místo žárlivosti si budem hrát.
Pochopitelně až za tři hoďky !
Teď můžem vypít ...
ještě zbytek vodky !
Ale došla kvapem ...
Se zvláštním chlapem ?
Doufám, že jsi chlap ...a ne cip
Když pijem až do svítání ...
Ale již jenom vodu z kohoutku.
*
A tak se chystám.
01.02.2022 01:22:44 | Fialový metal