U jezera na houpačce

U jezera na houpačce

Anotace: Slunce září celý den ...

*

***

Stále je ve svých erotických snech s Tebou.

A živé obrazy plné sexu !

Malované Tvými rty !

Motýla nesou !

K jezeru co nevysychá !!

Jako květy SAKURY !

Po pár dnech !

Aby se mohl (napít) po nektaru i vody.

Jiskrné a chladné v tento dnešní den.

***

*

Přestože, motýl !

Je okouzlen !

Tvou velkorysostí !

Tvou laskavostí !

Tvou krásou !

Tvou láskou !

Tvou vášní !

Tvou touhou !

A usedá na Tvou hebkou dlaň ?

Líbá Tvé rty !

Hladí Tvé vlasy !

Laská celé Tvé tělo !

OBJÍMÁ VÁGNÍ !

Jen se nasytí !

Uhasí žízeň !

A téměř (okamžitě) pryč odlétá !

Ve svých snech a představách !

Jen k malé bystřině !

V lůně severních strání živých hor !

Co se nebe (nikdy) nedotknou !

Kde SAKURY (a jiné květy) již nevoní !

Kde mrazivý úsvit (svírá) a tak bolí !

Když křídla mrznou ... až na kámen !

A přesto zas letí !

Pozdravit !

Pohladit !

Každou kapičku rosy !

Zmrzlou nad ránem.

*

***

*

A cítí se být ... tak sám !

Účasten Té krásy !

Když Slunce (prvním) paprskem !

Tu nádheru (kolem) jen rozsvítí.

***

*

 

Autor Fialový metal, 20.02.2022
Přečteno 250x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, kudlankaW, J's .., Psavec, Sonador
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí