Anotace: ... se blíží Mílovými kroky.
*
***
Byl jako vždy.
Hodobóžový v barvách duhy.
Druhý nikdy první ... v řadě.
Řadě plné představ kouzelných.
***
Za barem stál a pobíhal jako křepelička.
Na oknech hořela ... poslední i první svíčka.
Loučení s Tebou Zimou a vítání s Jarem.
Co však ale bylo dál ?
***
Míla svými ... mílovými kroky.
Již roky o Tebe ... stál a já se bál ...
Že možná ... si jen ... s Tebou hrál !
Když Ti sklínky rulandou šedou doléval ?
Aby jsi podlehla ... jeho šarmu ?
Nebo úsměvu ... od ucha k uchu !
Kouzlu barytonu a jakési vnitřní kráse !
A vlhkost způsobila ... totální zkázu !
ZKÁZU PAK OPĚT KRÁSU.
V kalhotách ... tangách !
Jak plnou vázu ... jsi jí měla ?
Touhy, která přetékala ... při smíchu.
Bez pocitu hříchu u meteorologické stanice.
***
Na ulici kde svítila ... jedna pouliční lampa !
Až pocit ... touha ... co byla povrchní !
Ve výbuchu plynů v nedalekém parku !!
Dva ptáky ... probudil !
(Ach to zelí k obědu i večeři.)
Chtěli vyletět z poklopů zipem uzavřených.
(Z pod balónů sirných plynů.)
Kde vůni petrklíčů ... teplý sirný vodotrysk.
Téměř zahubil a hvězdičky svítily.
Měsíc na nebi stál ... stejně tak !
Asi jako Ti noční .. ptáci v kalhotách.
Přitom mrzlo a mrzlo ...
Vánek z hor mrazivý byl tak vlezlý !
Že mráz na okně maloval !
Květ za květem ?
Co by jí tak rád ... každý dal.
Do vázy plné.
Které přetéká.
Již druhý den !
Když jdou ven.
Jen s úsměvem ... si na piráty hrát?
***
Vše bylo a je jak z románů.
A všechno se děje pomalu.
Jen ten čas ... tak utíká.
Za oknem jak zaclonkářka naříká.
Mrouskající kočka .. co si počká !
A mlsní dva kocouři ... musí jít rozjímat.
POUZE ŠACH.
NE MAT.
Jdou v románu půlnočním !
SPÁT ?
HOUPY HOU.
***
Pokračování po kávě co voní.
V posteli.
Když nemůžu spát.
***
*
Chtěli vyletět z poklopů zipem uzavřených. Skvěle ty .)
14.03.2022 09:50:33 | Constantine
Kdyby vše bylo .. jen jako sen !
Dávno by vyletěli ... vzhůru ven !
A šampaňské ... by proudem teklo.
A možná, že by se děvče leklo.
Návalu citů ...
Ve sprše emocí ...
Uprostřed fontány stříkající ...
Vše co ještě zbylo ... v jádru matky Země.
A dost ... Je čas na kafe.
16.03.2022 11:15:13 | Fialový metal
Šampaňské proudem už dlouho neteklo .)
16.03.2022 11:26:03 | Constantine
Mohlo by být ... co není.
Spíš by ... pravidelně mělo !
A bez okolků ...
A ještě dnes !
Než býlím zaroste les.
Tak pošetilé ...
Ale odvážně a teď !!!
Hezkou růži voňavou ... někomu nahodile pouze dát !
Právě teď ...
A večer již může ... ohňostroj plát.
16.03.2022 11:36:49 | Fialový metal