Anotace: …
Tak jako u většiny mužů
s větší měrou apetence
dostávalo se mi uspokojení pudů
vzácně
ba neváhám se napsat
až příliš tence
jestliže je v mládí topornost pohlaví muže
řízená míšním reflexem
stejně jako pohyby při koitu a ejaculatio
tak ve zralosti mužů
sexuologové nacházejí
nejsenzitivnější
erotogenní zónu
od pasu nahoru
tedy od ramen nahoru
naprosto nepopsatelnou sexuální rozkoš prý skýtá
mozek
jsem moudrým pánem v letech
proto už nežehrám nad úzkoprofilovým sexem
Raději nad ním jen a jen dumám
v neotřelých konotacích i velkoryse pojatých kontextech