Anotace: Báseň chuti netradiční šupačky erotického rázu
Hody hody šupačku.
Já bych radši šukačku.
Hezky doma v pohodlí,
snad se stará podvolí.
Vytáhnu svou klobásku,
To vše dělám pro lásku.
Žena se již připravuje
Bradavčičky odhaluje.
To už na ni doléhám,
vášni rychle podléhám.
Do rytmu své básničky,
mačkám její kozičky.
Náhle se však probouzím,
Zjišťuji, že zase sním.
Co následuje, to já vím.
V postýlce si vyhoním.