Anotace: všechny fantazie nedokončených obrazů
Zvláštní je, že i velké obrázky se mi líbí.
V jednom tahu a bez chyby.
Plátno na celou stěnu.
Blednu.
***
Půst ... pusť z opratí.
***
Na kterou stranu ... se obrátí.
***
Na znak a větší tempo .
***
Zhmotnění ... letmo.
***
Střemhlav vzhůru i bez padáku.
***
Uprostřed hejna ... modrých ptáků.
***
Ztrácí se celý pod hladinou.
***
Fontány stříkajících pocitů.
***
Houpy ty...Ty hou.
31.05.2022 10:04:40 | Fialový metal