Anotace: ..
Proklatě volné opasky
zcela zjevně bez lásky
mnohý je daleký studu
utlouká sexem nudu
kalhoty napůl žerdi
v nejmenším se nerdí
tiší tak jeden z pudů
chci-li být - tedy budu!
Teda, pane Kudlanko, v mém věku bych se asi měla pohoršovat, ale já se pobavila. Ráda dávám ST. Daniela
02.06.2022 20:04:51 | danaska
Danielo, srdečně Tě zdravím
Já se již psaním o sexu bavím
Jsem drahnou dobu teoretikem
Ve stínu bříz na místě tichém
A v mysli nejsem obtížen tak hříchem
02.06.2022 20:39:08 | kudlankaW