Políbit klíční kosti, ramena,
nesmlouvavě,
víš co to, pane, znamená
mám tě v hlavě
Políbit dekolt, poprsí
můj anděli
objevit spolu na návsi
se nesměli
Políbit šíji, lopatky
na oplátku
níž už jen samé dodatky
holobrádku...
5/2022
Dodatky...
psané po okraji
dole
pod čarou
...spine of ilium...
chvěje se zlehka kurzivou
když holobrádci čtou...
01.09.2022 20:32:41 | Pro začátek